Apu unelmiesi toteuttamiseen

AINA erinomaista palvelua alusta loppuun

AINA-kalusteremontti

Palvelut: Asiakastapaaminen

Asiakastapaaminen – kotonasi tai myymälässä

Ottaessasi meihin yhteyttä, sovimme sinulle tapaamisen helposti ja nopeasti. Tapaaminen voidaan sopia joko lähimpään AINA-toimipisteeseen tai omaan kotiisi. Ota yhteyttä lähimpään AINA-ammattilaiseen.

Palvelut: Suunnittelu

Remontin suunnittelu ja aikatauluttaminen

Tapaamisessa ammattitaitoiset AINA-ammattilaiset auttavat sinua valitsemaan parhaat materiaalit ja toiminnot juuri sinun kotisi tyyliin ja tarpeisiin sopiviksi. Teemme suunnitelman sekä aikataulun valmiiksi toiveidesi mukaisesti ja käymme tämän yhdessä läpi. Suunnitelman hyväksymisen jälkeen voit ottaa rennosti ja antaa meidän toteuttaa sinulle unelmiesi keittiö!

Palvelut: Rahoitus

Rahoitus – Hyödynnä rahoitustakuu ja kotitalousvähennys!

Toteuta unelmasi hyödyntämällä AINAn rahoituspalvelua. Tilauksen kokonaishinnan selvittyä teemme rahoituspäätöksen. Voit maksaa kaiken kerralla tai juuri sinulle sopivissa erissä!

Kotitalousvähennystä voit saada kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä ovat esimerkiksi siivous, lastenhoito, asunnon remontointi ja tietotekniikkalaitteiden asennus.

Kotitalousvähennys on enintään 2 400 euroa/henkilö vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa.

Lue lisää rahoituksesta!

Palvelut: Tarkistusmittaus

Vaivaton remontti – Me hoidamme kaiken!

Puramme ja kierrätämme vanhan keittiösi sekä toimitamme huolellisesti suojatut, uudet kalusteet paikalle sovitussa aikataulussa.
Asennuksen jälkeen siivoamme jälkemme niin, että pääset suoraan nauttimaan uudesta keittiöstä!

Asennukseemme kuuluu 2 vuoden tehdastakuu.

Palvelut: Tyytyväisyys

Varmistamme tyytyväisyytesi!

Meille asiakkaan tyytyväisyys on sydämen asia. Otamme sinuun yhteyttä noin kaksi viikkoa asennuksen jälkeen ja varmistamme tyytyväisyytesi.

Myönnämme saranoille ja laatikoille 15 vuoden takuun. Tilatessasi asennuksen AINA-ammattilaiset lupaavat kahden vuoden asennustakuun.