Apu unelmiesi toteuttamiseen

AINA erinomaista palvelua alusta loppuun

Palvelut

Palvelut: Asiakastapaaminen

Asiakastapaaminen

Kun otat meihin yhtyettä, sovimme sinulle tapaamisen helposti ja nopeasti, arkipäivisin jo 24 tunnin sisällä yhteydenotostasi. Tapaaminen voidaan sopia joko lähimpään AINA-keittiösuunnittelijan toimipisteeseen tai omaan kotiisi. Lähimmän AINA-myymälän löydät kätevästi täältä.

Palvelut: Suunnittelu

Suunnittelu

Tapaamisessa ammattitaitoiset AINA-keittiösuunnittelijamme auttavat sinua valitsemaan parhaat materiaalit ja toiminnot juuri sinun kotisi tyyliin ja tarpeisiin sopiviksi. Teemme suunnitelman sinulle valmiiksi toiveidesi mukaisesti ja käymme läpi kaikki asiat aikatauluista asennukseen, jotta voit huoletta jäädä odottamaan uuden keittiösi valmistumista.

Palvelut: Tarkistusmittaus

Tarkistusmittaus

Jotta lopputulos olisi varmasti onnistunut, palveluumme kuuluu AINA-keittiösuunnittelijan tekemä tarkistusmittaus. Ammattitaidolla tehty mittaus varmistaa kalusteiden sopivuuden kohteeseen.

Palvelut: Rahoitus

Rahoitus

Älä tingi tarpeistasi, vaan hyödynnä reippaasti AINAn rahoituspalvelua. Kerromme sinulle tilauksen kokonaishinnan ja teemme rahoituspäätöksen, jotta voit toteuttaa unelmasi ja maksaa juuri sinulle sopivissa erissä. Lisätietoa rahoituksesta saat lähimmältä AINA-keittiösuunnittelijaltasi.

Palvelut: Tyytyväisyys

Tyytyväisyys

Otamme aina yhteyttä sinuun noin kaksi viikkoa asennuksen jälkeen varmistaaksemme, että olet todella tyytyväinen niin tuotteisiimme, kuin saamaasi palveluun. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille sydämen asia ja haluamme jatkuvasti parantaa toimintaamme.